Connect with us

Hír

Döntött az NFL: Visszatérhet Calvin Ridley!

Az NFL elbírálta Calvin Ridley ügyét és engedélyezte a játékos visszatérését a ligába, mindezt pedig maga a liga jelentette be. A fiatal elkapó tehát egy évnyi eltiltás után visszatérhet idén a pályára.

Ridley eredetileg a Falcons 1/26-osa volt és nagyon hamar top elkapóvá nőtte ki magát, 2020-ban második csapatos All-Prónak is választották. Viszont nem érezte jól magát Atlantában, a mentális egészsége miatt ült is ki egy hosszabb időszakot, majd határozatlan idejű, de minimum egy szezonra szóló eltiltást kapott, mert mérkőzésekre fogadott – ironikus módon többek közt egy Falcons-Jaguarsra is.

Ennek ellenére a Jaguars tavaly cserélt érte egy nagyon speciális konstrukciót használva: amennyiben Ridley játékjogát egy bizonyos napig visszaállítja az NFL, akkor 2023-as ötödik kört kap a Falcons, ha nem, akkor hatodikat. Ha 2024-ben a csapat tagja lesz, akkor a Falcons kap egy 4. kört, ha játékidőhöz kötött kondíciót teljesíti, akkor 3. kört, ha pedig hosszabbít vele a csapat, akkor 2. kör üti az atlantaiak markát. Az első feltétel a visszatérésével teljesült, így a Falcons már biztosan kap érte egy idei 5. körös cetlit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!