Connect with us

Érdekességek

Geno Smith-nek keményen meg kell küzdeni a pénzéért

Geno Smith nemrég hosszabbított a Seahawksszal, és bár az első riportok alapján 3 évre 105 millió dollárért írt alá, azóta kiderült, hogy ebből 30 millió dollárt csak ösztönzők formájában szerezhet meg. Most pedig már azt is tudjuk, hogy konkrétan mit kell tennie ezért a pénzért.

A különböző források információ alapján a történet úgy néz ki, hogy ha Geno pazarul játszik idén, akkor a 2024-es fizetése 15 millió dollárral nőhet, míg a 2025-ös fizetését a 2024-ben nyújtott elit teljesítménnyel tudja feljebb tornázni hasonló mértékben. De mit is jelent pontosan az, hogy elit játék? Mutatjuk:

  • legalább 4282 passzolt yard,
  •  30+ TD-passz,
  • minimum 69,755-ös passzpontosság (minimum 224 passzkísérlet),
  • 100,84+-os passer rating (244+ passzkísérletből),
  • legalább 10 győzelem vagy rájátszás, miközben legalább a snapek 80 százalékában a pályán van.

Smith-nek tehát azt vagy annál is magasabb szintet kell hoznia, mint tavaly, a fenti határértékek ugyanis konkrétan a 2022-es alapszakaszban nyújtott teljesítményét jelölték meg minimumként. Mindegyik cél teljesítése 2 millió dollárt ér, és amennyiben sikerül egy idényben mind az öt feltételt teljesítenie, akkor kap további 5 millió dollárt. Magyarán két közel MVP-szintű szezonnal és csapatsikerekkel tudja csak feltornászni a fizetését évi 25 millióról 35 millióra, miközben a nála jóval kevesebbet mutató Daniel Jones 40 millió dollárt kapott alapból és Smith tavalyi számaival 45-48 millióra is nőhet a fizetése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!