Connect with us

Hír

Jameis Winston marad a Saintsben, Eric Kendricks a Chargershöz igazolt

Derek Carr érkezése után egyértelművé vált, hogy Jameis Winstonnak nincs jövője kezdőként a Saintsnél. A csapat ennek megfelelően ultimátumot adott neki, amit a játékos elfogadott: lemondott 4,8 millió dollárról a 12,8 millió dolláros fizetéséből, így idén ő lesz Carr cseréje.

A Falcons 3 évre 21,5 millió dollárért (amiből 11 millió dollár garantált) leigazolta a linebacker Kaden Ellisst, írja Ian Rapoport. David Onyemata után ő a második Saints játékos, aki követte a csapat korábbi helyettes védőkoordinátorát, Ryan Nielsent Atlantába.


A Bears megszerezte a defensive end DeMarcus Walkert. A korábbi második körös védő két évre kötelezte el magát a csapat mellett, ez idő alatt 7 millió dollárt kereshet.


A safety Jimmie Ward követi a korábbi védőkoordinátorát, DeMeco Ryanst Houstonba. 2 év alatt $13 milliót kereshet.


Eric Kendricks nem volt sokáig munkanélküli, a Chargers ugyanis esélyt adott a Vikings korábbi All-Pro linebackerének. A szerződés részletei egyelőre az ő esetében sem ismertek.


A Cardinals visszaigazolta az offensive tackle Kelvin Beachumot, aki legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szerinte az irányító Kyler Murraynek fel kellene nőnie egy kicsit. Két évre $5,1 milliót kap majd.


A Colts visszaigazolta a linebacker E.J. Speedet, írja a TheScore. A játékos két év alatt 8 millió dollárt kereshet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!