Connect with us

Hír

Jordan Poyer marad Buffalóban, tight endet szerzett a Panthers

Jordan Poyer végül marad Buffalóban, de a szerződése részletei egyelőre nem ismertek. Az elit safety 2013-ban az Eagles hetedik köröse volt, de az idényt már a Brownsban fejezte be. A 2016-os szezon végéig volt a Cleveland játékosa, majd aláírt a Billshez. Azóta egyszer beválasztották a Pro Bowlba és egyszer All-Pro is lett. A csapat emellett leigazolta az ex-Saint Deonte Hartyt két évre 9,5 millióért (ösztönzőkkel 13,5 millió).

A Saints leigazolta a védőfalember Khalen Saunderst és Nathan Shepherdöt. Előbbi tavaly 511 snapen kapott szerepet a Chiefsben, 18 nyomásgyakorlása és öt sackje volt, míg utóbbi a Jetsben volt rotációs játékos (17 nyomásgyakorlás és két sack 416 snapen).


A Bucs visszaigazolta a védőfalember Anthony Nelsont két évre 11 millió dollárért. A Bengals pedig a futó Trayveon Williamst igazolta vissza.


A Patriots Riley Reiffel erősíti meg a támadófalát. A korábbi első körös LT már 34 éves, de cserének elmegy.


A Pathers megszerezte a korábbi első körös tight end Hayden Hurstöt. Tavaly 555 yardot és három TD-t szerzett és jelenleg a legjobb skill playere talán a Panthersnek és a jövőbeli 1/1-esnek (és ez nem annyira az ő dicsérete).


CB-t és visszahordót igazolt a Broncos: Tremon Smith érkezik a Texanstól két évre maximum 5,5 millió dollárért.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x