Connect with us

Hír

Long snapperként próbálja ki magát a veterán tight end

Nick Boyle az utóbbi nyolc évet a Ravens tight endjeként töltötte, azonban most egy más poszton próbálja ki magát. Több forrás is arról számolt be, hogy a jelenleg szabadügynök Boyle ott volt a Maryland egyetem Pro Dayén szerdán és long snapperként igyekezett megmutatni magát a csapatoknak.

Jeff Zriebec információi szerint Boyle már a szezon vége felé elkezdett dolgozni a long snapper skilljein, hogy mielőbb át tudjon állni az új posztra. És nem is új neki ez a dolog, hiszen állítólag részben ezért is kapott ösztöndíjat a Delaware egyetemről. Tavaly a szezon végén egyébként ő volt a csere long snapper a Ravensnél, és nem is volt olyan távol, hogy be kelljen állnia, mivel Nick Moore-nak személyes ügye akadt a 18. forduló hetében, ám végül be tudott öltözni.

A 2015-ben ötödik körös tight end 92 meccsen lépett pályára karrierje során, összesen 1049 yardot és 4 TD-t kapott el, de inkább a blokkolásáról volt híres. A posztváltás mögött egyébként az a motiváció, hogy a térde már nem bírja a terhelést a TE feladatkörökhöz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!