Connect with us

Hír

Már csak két csapat van, amely nem szerzett idén külsős játékost

Sok csapat aktivizálta magát a szabadügynök-piac első hullámában, azonban így közel egy héttel a piac nem hivatalos nyitása után még van két gárda, amely egyáltalán nem szerzett külsős játékost idén: a Ravens és a Jaguars.

A Ravensnél ez talán kevésbé meglepő, hiszen ők egyébként sem szoktak különösen aktívak lenni a szabadügynökök közt és mindig jól játszanak a kompenzációs pickekre – ráadásul idén még a Lamar Jackson helyzet is a fejük felett lóg. A Jaguarsnál már érdekesebb a dolog, hiszen ők viszont szinte minden évben a legtöbbet költők közt vannak, és konkrétan 13 éve nem kaptak egyetlen egy kompenzációs picket sem, tehát mindig legalább annyi kvalifikáló szabadügynököt igazoltak, mint amennyit elvesztettek. A tavalyi nagy költekezés után viszont úgy tűnik, hogy a csapat magja megvan, hiszen megnyerték a csoportot és fényesebbnek tűnik a jövő a Doug Pederson, Trevor Lawrence kettőssel, mint valaha.

Mellettük van még két gárda, amely mindössze 1-1 külsőst szerzett, őket is trade formájában, tehát a piacról ők sem igazoltak még. Ez a két franchise a Cowboys és a Rams, előbbi a cornerback Stephon Gilmore-t kaparintotta meg a Coltstól, utóbbi pedig a tight end Hunter Longot kapta vissza a Jalen Ramsey trade keretein belül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!