Connect with us

Hír

Marvin Jones visszatér Detroitba, védőfalembert tartott meg a Bills és a Cowboys is

A Lions egy ismerős arccal erősíti csapatát, ugyanis két év távollét után visszatér Detroitba az elkapó Marvin Jones. Mike Garafolo információi szerint a szerződés egy évre $3 millióról szól, ami ösztönzőkkel $5 millióra rúghat. Jones az utóbbi két évet Jacksonville-ben töltötte, tavaly 529 yardot és 3 TD-t jegyzett, előtte öt évet húzott le a Lionsnél. Az elkapósorba elfért az erősítés, de kérdés, hogy a 33 éves támadó karrierje ezen szakaszában mennyit tud még hozzátenni a játékhoz.


A Cowboys egy évre $1,5 millióért újraigazolta a belső védőfalember Johnathan Hankinst – írja a Dallas Morning News. Tavaly trade keretében érkezett szezon közben a Raiderstől, öt meccsen lépett pályára. Az épp ma 31. születésnapját ünneplő, korábbi második körös játékos futás ellen hasznos tud lenni, és épp ez volt a gyengesége a dallasi védelemnek tavaly. Ezzel együtt nem lenne meglepő, ha DT-t draftolna a csapat az első két körben.


A Bills is megtartott egy futás elleni belső védőfalembert, Jordan Phillips marad egy évre $3 millióért (ami ösztönzőkkel együtt $4,6 millió is lehet) – írja Ari Meirov. Phillips tavaly tért vissza Buffalóba egy arizonai kitérő után. Alapvetően egy futás ellen hasznosabb játékos, de tavaly nem játszott különösebben jól és az év végén még meg is sérült.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!