Connect with us

Hír

Mégsem néz ki olyan jól Geno Smith szerződése, mint elsőre tűnt

Geno Smith az első hírek alapján egy három évre szóló $105 milliós szerződést írt alá, ami évi $35 milliónak felel meg. Azonban az ilyen első hírek gyakran ügynöki túlzások, pontosabban a részletek elfedései. Ez a helyzet most is, ugyanis Mike Garafolo információi szerint ez valójában egy három éves $75 milliós szerződés, azaz csak évi $25 milliós.

Smith ebből $40 milliót megkap garantáltan, az első $28 milliót pedig idén. Ezen a 75 millión kívül 30 millió ösztönzőként szerepel csak a szerződésben, aminek a részletei egyelőre nem ismertek.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy létrejött egy középkategóriás QB-szerződés, amire eddig nem igazán volt példa az NFL-ben. Vártuk ezt a trendet, hogy sikerül-e összehozni egyes csapatoknak, de eddig nem valósult meg, mindenki top pénzt kapott, aki nagyjából jónak mondható.

Másrészt pedig azt is jelenti, hogy a Seahawks egyáltalán nem kötötte le magát Geno Smith-hez, így egyértelműen van esély egy irányító húzásra az 5. pickkel, ami szépen megkavarja még a dolgokat a drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!