Connect with us

Hír

Michael Thomas marad a Saintsben, Austin Ekeler kereshet magának új csapatot

Tegnap robbant a bomba, hogy az elit futó Austin Ekeler cserét kér a Chargerstől, mert nem haladnak a hosszabbítási tárgyalások. Most pedig több forrás is azt állítja, hogy a csapat engedélyezte Ekelernek, hogy új munkaadót keressen magának.

Ekeler 2017-ben draftolatlan volt, de második évére már majdnem 1000 total yardot gyűjtött, 2019-ben pedig 993 elkapott yarddal és nyolc TD-vel zárta a szezont 557 futott yard és három futott TD mellett. Az elmúlt két idényben 1826 yardot és 25 TD-t szerzett a földön, illetve 177 elkapásból 1369 yard és 13 elkapott TD került a neve mellé. Még mindig csak 27 éves, nem is sérülékeny – a piacon simán kapna akár 15+ millió dollárt, miközben évek óta 6,1 millió dolláros átlagfizetésért játszik és idén is csak 6,25 millió dollárt keresne.


A Saints január elején úgy alakította át Michael Thomas meglévő szerződését, ami egyértelműen arra utalt, hogy idén úgynevezett post june-1 könyveléssel tervezik elküldeni az elkapót. Ebből azonban nem lesz semmi, az elkapó és a csapat ugyanis megegyezett a folytatásról, melynek értelmében Thomas kap egy új szerződés, amivel 1 év alatt maximum 15 millió dollárt kereshet (10 millió dollár alapfizetés, 5 millió dollár ösztönző).

Thomas az utóbbi 50 meccséből 42-t kihagyott sérülések miatt, így ez elég optimista a Saintstől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!