Connect with us

Hír

Nem haladnak jól a tárgyalások a Giants és Daniel Jones között

A Giants a hírek szerint nagyon szeretne hosszabbítani Daniel Jonesszal, és bár a korábbi riportok és nyilatkozatok arról szóltak, hogy a felek “produktív” egyeztetéseket folytattak, most Joe Schoen kifejezetten pesszimista hangot ütött meg. A csapat general managere szerint nincs veszve semmi, de elismerte, hogy nem haladnak olyan jól a dolgok, mint ahogy szeretné.

“Kicsit kezdünk kifogyni az időből. Nagyon jó lenne, ha közelebb lennénk a megállapodás megkötéséhez, mint ahol jelenleg tartunk. Persze van még időnk és biztosan fogunk még futni pár kört Daniel Jones képviselőivel a következő napokban”

– mondta Shoen (via NFL Network).

A Giants tavaly nem hívta le Daniel Jones ötödik éves opcióját, a korábbi első körös irányító viszont nagyon stabil és kiegyensúlyozott játékkal a rájátszásba vezette a csapatot, sőt még meccset is sikerült nyerni vele a PO-ban. Ezek után érthetően megnőttek Jones fizetési igényei: állítólag évi 45 millió dolláros szerződést szeretne magának, így nem csoda, hogy nem úgy alakulnak a tárgyalások, ahogy a csapat remélte.

Amennyiben március 7-ig nem sikerül megegyezniük a feleknek, úgy Jones jó eséllyel franchise taget fog kapni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!