Connect with us

Hír

Orlando Brown nem kap újabb taget a Chiefstől

A Kansas City Chiefs két éve egy első-, egy harmadik-, egy negyedik és egy ötödik körös pickért megszerezte a Ravenstől a tackle Orlando Brownt (és egy második-, illetve egy hatodik körös picket). Általában az ilyen üzletek szerződéshosszabbításban végződnek, azonban most lehet más lesz a történet vége. A Chiefs tavaly franchise taget rakott a támadófalemberre, miután nem sikerült hosszú távú kontraktusban megegyezni, és az volt a várakozás, hogy ezt idén is megteszik majd. Azonban az NFL Media most arról számolt be, hogy a Chiefs nem fog franchise taget tenni Brownra a holnapi határidőig.

Ha másodszor is tagelték volna, akkor közel $20 milliót keresett volna, azonban ennél állítólag többet szeretne hosszú távon. A Chiefs viszont a jelek szerint nem akarja ezt megadni neki, így hacsak nem tudnak a jövő heti piacnyitásáig megegyezni, úgy Brown szabadügynök lesz (a legjobb elérhető a posztján) és szabadon tárgyalhat majd más csapatokkal.

Brownnak egyébként a teljesítménye nincs teljesen arányban a hírnevével, de mindenképp egy korrekt, átlagon felüli left tackle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!