Connect with us

Érdekességek

Történelmi mélységben a Patriots a fogadóirodák szerint

A fogadóirodák 70-szerezs összeget fizetnének a Patriots bajnoki címéért, amire már emberemlékezet óta nem volt példa. Legutóbb ilyen kevés esélyt a csapat végső győzelmére 1993-ban láttak Vegasban, akkor 100-szoros pénzt ért a New England bajnoki címe. Ez természetesen új negatív rekord a Robert Kraft érában, illetve Bill Belichick esetében is.

A Patriots uralta a 2000-es éveket, de Tom Brady távozása óta nem sok babér termett a csapatnak. Tavaly a rájátszás sem jött össze, így érthető, hogy a fogadóirodák szkeptikusak – pláne annak fényében, hogy mennyi elit irányító és top csapat van jelenleg az AFC-ben. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy amikor Vegasban ennyire lebecsülték Bill Belichicket (2002-ben 50-szeres pénzt fizettek a Pats végső győzelméért), akkor a New England megnyerte a Super Bowlt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evergreen
Evergreen
2023-03-28 05:42

Értem én, hogy sötét nagyúr, meg all time best, de ha pályafutása hátralevő részében nem lesz jelentős változás, akkor bizony az lesz a helyzet, hogy minden jelentős HC-ként aratott sikere egyetlen QB-hoz köthető, az ezt nem számított időben csak egy erős közepes.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x