Connect with us

Draft

A draft boom or bust játékosai

Ezúttal azokról a játékosokról írunk, akik ha beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, akkor nem csak posztjuk, de a liga legjobbjai is lehetnek, ellenben ha nem sikerül javítani, fejleszteni őket bizonyos területeken, akkor foghatják a csapatok a fejüket, hogy elpazaroltak egy draft picket. A legtöbb játékosról volt már szó, így igazából csak arra koncentrálunk, hogy miért lehetnek boomok vagy miért könyvelhetjük el őket bustnak.

Anthony Richardson, QB, Florida

Miért lehet boom?

Talán róla esett a legtöbb szó a draft folyamat alatt, így már mindenki kívülről fújja. Minden idők nem csak legjobb irányító atlétája, de talán a legatletikusabb játékosa is egyben. Egészen elképesztő felépítése van, magas, izmos, szálkás, hosszú karokkal. Ilyen paraméterekkel nem nehéz elképzelni, hogy egy olyan dual-threat fegyver lehet, amilyet még nem látott a liga. Ráadásul igen erős karja van és egész jól menekül ki a nyomásból is. Az elmúlt években az NFL egyre inkább arra mozdult el, hogy az irányítód tudjon menekülni, tudj rá direkt játékokat hívni és vertikálisan képes legyen kinyitni a pályát. Hát Richardson ezt képes lehet megtenni.

 

Miért lehet bust?

Rendkívül nyers játékos még. A legnagyobb problémája a pontatlanság. Ez elsősorban abból adódik, hogy nem tökéletes a technikája, nem támaszt ki mindig megfelelően. Ha ezt nem sikerül helyre tenni, akkor ezzel a pontossággal azért nagy gondjai lesznek. Ezen kívül a védelmeket sem olvassa tökéletesen és képes borzasztó döntéseket hozni. A nyomás elől el tud menekülni és nem esik kétségbe, de nem mindig kezeli ezt sem jól. Nagy mintánk sincs mellesleg róla, mert csak utolsó idényben szerezte meg a kezdőt és elég felemás szezont hozott.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!