Connect with us

Hír

A draftig elhúzódhat a Rodgers-csere

Aaron Rodgers már bő három hete elmondta az érintetteknek, hogy New Yorkban szeretné folytatni karrierjét, azonban a Packersnek és a Jetsnek még mindig nem sikerült megegyeznie az ellenértékről. És könnyen lehet, hogy erre még heteket várhatunk.

A két csapatnak jelenleg nincs hová sietnie, hiszen a draftig már semmi olyan nem történik, ami befolyásolná a terveiket. A draft viszont vízválasztó lesz, hiszen a Packers értelemszerűen szeretne még idei pickeket szerezni az irányítóért. Állítólag az 1/13-as választási jogról már letettek, így a Jets egyik idei második körét várhatjuk ellenértéknek, plusz valamilyen jövő évi kondíciós konstrukciót feltételektől függően – ha Rodgers jól teljesít és 2024-ben is játszani akar, az a Packers oldalát növeli, viszont ha visszavonul, akkor a Jetsnek kellene kevesebbet fizetnie. Állítólag ezeken a kondíciókon megy a huzavona, és igazából van még bő három hetük tető alá hozni az egyezséget.

Belsős infók szerint haladtak a tárgyalások és pozitív hangulatról érkeztek hírek, de mind tudjuk, hogy a határidők a legjobb ösztönzők egy üzlet összehozásához, jelen esetben pedig április 28 tűnik ennek a határidőnek. Addig mindkét fél kitarthat a legjobb ajánlata mellett, és akár addig is húzhatják, amíg a Jets órára nem kerül a 2/42-es vagy a 2/43-as pickkel. Ennél eggyel valószínűbb, hogy minimum az első- és második kör között, de inkább az első kör előtt megszületik az egyezség.

És persze az is lehet, hogy valamelyik félnek elege lesz az egyezkedésből és beadja a derekát akár ezen a héten. De ne lepődjünk meg, ha erre várnunk kell még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!