Connect with us

Hír

A Ravens ajánlatot tett Odell Beckhamnek!

A Ravens nem volt valami aktív az idei piacon, hiszen mindössze egy külsős játékost igazolt, az elkapó Nelson Agholort. Azonban a jelek szerint itt nem akarnak megállni nem csak igazolás, de elkapó fronton sem, ugyanis Adam Schefter információi szerint ajánlatot tettek Odell Beckhamnek, miután találkoztak vele Phoenixben a tulajdonosi meetingen.

A kérdés persze az, hogy milyen összeget tartalmaz ez az ajánlat, erről pedig az ESPN insidere nem számolt be. OBJ állítólag egy évre $15 milliót szeretne, de korábban arról panaszkodott, hogy a legjobb ajánlata $4 millió volt. A Ravens mellett a Jets és a Rams érdeklődéséről lehetett leginkább hallani az utóbbi időben.

A korábbi első körös, mára már 30 éves játékos a két évvel ezelőtti Super Bowl-győzelem során összeszedett sérülése miatt kihagyta a teljes 2022-es idényt, most szeretne ebből visszatérni. Ami a Ravenst illeti, továbbra is nagy szükség lenne egy elkapóra ugyanis Rashod Bateman, Nelson Agholor és Devin Duvernay alkotja jelenleg a kezdő triót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!