Connect with us

Hír

A Titans, a Raiders és a Falcons is nagyon fel akart cserélni az első kör végébe

A draft első köre után több hír/pletyka is napvilágot látott. Ilyen volt például, hogy ha a Lions nem viszi el a futó Jahmyr Gibbst 1/12-re, akkor a Jets megtette volna pár pickkel később. A másik érdekes pedig az, hogy a Titans, a Raiders és a Falcons is nagyon próbálkozott azzal, hogy felcseréljen az első kör végébe – írja a PFT.

Azt az Eagles kapcsán is többen megerősítették, hogy Howie Roseman fogadott hívásokat és voltak is jó ajánlatai az asztalon, viszont Nolan Smith-t nem akarta benn hagyni, annyira jó értéknek érezte. Most akkor kiderült, hogy honnan érkezhettek ezek az ajánlatok. Az jó kérdés, hogy Will Levis lett volna a kiválasztott vagy esetleg valaki más, de leginkább rá tippelhetünk.

Az éjszaka során fény derülhet erre, hiszen Levist még nem vitte el senki, és ez a három csapat még mindig felcserélhet érte, és csak az ötödik éves opciót bukja igazából. Ennek kapcsán megjegyezhetjük, hogy többen is arról számoltak be, hogy a Steelers is kapott már hívásokat a második kör első pickjéért. A várakozások szerint a cornerback Joey Porter Jr.-t fogják kiválasztani, de lehet el lehet őket tántorítani ettől egy jó ajánlattal. Mögöttük egyébként a Cardinals lesz soron, vélhetően ők nyitottak egy hátramozgásra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!