Connect with us

Draft

Az idei tight end class

A fiatal Kelce, az új Kittle, esetleg Baby Gronk? Kinek mi kell? Van minden, lehet válogatni!

A 2023-as class kevés poszton igazán erős, a tight end azonban talán sosem látott mennyiségben tartalmaz igazán ígéretes játékosokat. 3 (akár 4-5) profilra nagyon eltérő, de nagyon tehetséges játékos fog szinte biztosan elkelni a top50-ben, ami nagy ritkaság.

Dalton Kincaid, Utah (az új Kelce?)

Mit kell tudni Trevis Kelceről? A liga egyik legjobb útvonal futó és vélhetően legjobb kezekkel megáldott tight endje. Aki már-már inkább elkapó. Kincaid pedig hasonló profillal rendelkezik.

Dalton még a San Diego csapatában kezdte meg a pályafutását, de 2020-ban a transzfer portált kihasználva átiratkozott a Utah-ra, ahol egy tanuló év után két produktív szezont húzott le. College karrierjében 165 felé szálló labdából mindössze kettőt ejtett el. Rendkívül jó kezei vannak, a testétől távol kap el és végig koncentrál a labda megszelídítésére, a teste kontrollban van és könnyed a mozgása. Jól követi a labdát, alá helyezkedik a mélyebb route-oknál is. Ezt ki is használta a Utah, hiszen a passzjátékuk 25%-át jelentette a tight end 2022-ben.

Fejlett útvonalfutó, aki érzi hogyan induljon el a snap után, látja hogyan alakulnak a zónák és oda helyezkedik, ahol megjátszható lesz. Könnyen játssza magát üresre. Jó az indulási sebessége és a mozgása is sokszor emlékeztet inkább nagyra nőtt elkapóra, mintsem tight endre.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!