Connect with us

Hír

Chris Ballard: Mindenki hazudik

Csütörtökön kezdetét veszi a 2023-as NFL draft, vagyis a hét elején rengeteg riporttal fognak bennünket bombázni az insiderek. Az már más kérdés, hogy ezek közül mennyi lesz igaz.

“Fogalmam sincs, hogy melyik csapat kit szemelt ki magának. Mindenki azt hiszi magáról, hogy tudja, de valójában senki sem tudja, mi lesz. Senki nem ad ki valós információkat, mindenki hazudik”

– mondta a Colts general managere, Chris Ballard (via Fox 59).

Tény, hogy az idei draft sokkal megjósolhatatlanabbnak tűnik, mint korábban bármikor. Az biztosnak tűnik, hogy a Panthers az 1/1-es cetlivel az irányító Bryce Youngot fogja kiválasztani, viszont utána már bármi lehet (és még itt is lehet meglepetés). A Texans állítólag csak Youngot akarja irányítónak, így ha ő nem lesz bent, akkor vagy védőt fognak választani (például a pass rusher Will Andersont vagy Tyree Wilsont), vagy hátra mozognak (esetleg kiviszik a QB Will Levist). A Cardinals és a Seahawks állítólag szintén kicserélne, miközben több csapat van akár a top 10-en kívül is, akik felcserélhetnek egy irányítóért, miközben az is bőven elképzelhető, hogy megint viszonylag sokat fognak csúszni a top QB-tehetségek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!