Connect with us

Hír

Dolphins GM: Sokan keresnek Cedrick Wilson miatt

A Dolphins a szabadügynök piacról leigazolta Braxton Berriost, Chosen Andersont és Freddie Swaimet a ligaelit Tyreek Hill-Jaylen Waddle duó mellé, ezzel fölöslegessé téve Cedrick Wilsont. A csapat ennek megfelelően, ha nem is hivatalosan, de árulja a 27 éves elkapót és állítólag van is iránta kereslet.

“Nem áruljuk őt, de kapunk hívásokat, vannak érdeklődők. Wilson egy nagyon jó srác és azt szeretnénk, ami a legjobb neki”

– mondta a csapat GM-e, Chris Grier (via Miami Herald).

Wilson 2018-ban a Cowboys hatodik körös játékosa volt, de a 2021-es idényt leszámítva nem sok szerepet kapott. Akkor viszont 50 elkapásból 664 yardot és hat TD-t szerzett, ami után a Dolphins 3 évre 22 millió dollárért leigazolta, ráadásul 12,75 millió dollárt garantált is a számára. Ehhez képest tavaly egyszer sem kezdett, mindössze 18 labda szállt felé és 16 meccsen csupán 150 yardot szerzett TD nélkül.

Az idei 7 millió dolláros fizetéséből 5 millió dollár garantált, így kivágni legfeljebb post june könyveléssel lehetne (és úgy is csak 2 millió dollár szabadulna fel). Ennél a csere sokkal jobb lenne a Dolphinsnak, ugyanis azzal 6 millió dollárt lehetne spórolni, de nem valószínű, hogy bárkinek is kellene ekkora fizetésért (és még ha cserélnének is érte, egy 6-7. körös picknél így sem remélhet többet a Miami).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!