Connect with us

Hír

Elkapót igazolt az Eagles

Az ESPN beszámolója szerint az Eagles leigazolta az elkapó Olamide Zaccheaust. A szerződés részleteiről egyelőre nincsenek információk, de vélhetően veteránminimum közeli összegről lehet szó.

Zaccheaust a Falcons szerezte meg draftolatlan szabadügynökként 2019-ben, és azonnal beverekedte magát az 53-as keretbe. Első idényében még nem sok szerep jutott neki, mindössze 3 elkapása volt 115 yardért és egy TD-ért, azonban utána folyamatosan évről évre egyre többet tudott betenni a közösbe. Tavaly már harmadik-negyedik számú fegyver volt a passzjátékban és 533 yardot, illetve 3 touchdownt szállított.

Mivel ő egy kisebb slot elkapó, így Arthur Smith elképzeléseibe kevésbé illett bele, így nem igazolták újra. Az Eaglesnél viszont elkél a mélység WR poszton, ugyanis az elit AJ Brown – Devonta Smith duó mögött mindössze Quez Watkins és a visszahordó Britain Covey található bárminemű tapasztalattal (és Covey-nak is mindössze 21 snap jutott garbage time-ban). Zaccheaus vélhetően Watkinsszal küzdhet meg a WR3 posztért, ami egyben negyedik számú pass catchert jelent a tight end Dallas Goederttel kiegészítve a sort.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x