Connect with us

Hír

Így nyilatkozott Rodgers az első jetses sajtótájékoztatóján

Tegnap hivatalosan is bemutatták Aaron Rodgerst New Yorkban, ahol természetesen válaszolt az újságírók kérdéseire.

A mezét is bemutatták egyébként, így hivatalossá vált, hogy a 8-as számot fogja viselni a Jetsnél. A 12-est korábban visszavonultatták a csapatnál, de Joe Namath áldását adta rá, hogy Rodgers azt viselje. Ő mégis máshogy döntött.

“Számomra a 12-es Broadway Joe-t jelenti és nem is akartam ezen az úton elindulni. Izgatott vagyok, hogy az egyetemi mezszámom viselhetem ismét.”

Fontos kérdés volt még, hogy meddig tervez a csapattal, mennyi ideig akar még focizni, hiszen nemrég még 90 százalékban biztos volt abban, hogy idén visszavonul. A hivatalos sajtótájékoztatón kitért a válasz elől és annyit mondott, hogy az idei évre fókuszál, később a beat writereket viszont már jobban megnyugtatta (via Zack Rosenblatt):

“A fejemben ez nem egy egyéves dolog, hanem egy elköteleződés.”

Kevésbé fontos, de talán valamennyire érdekes, hogy végre volt haszna Nathaniel Hackett kinevezésének is:

“Fontos indok volt abban, hogy ide jöjjek, hogy itt van Nathaniel Hackett. Nagyon jóban lettünk a Green Bayben töltött három évünk alatt, testvéremként szeretem, és hiszek benne, úgyhogy boldog vagyok, hogy újra együtt dolgozhatunk.”

Emlékezhetünk, hogy Hackett denveri főedzői kinevezése mögött is sokan sejtettek ilyen indokot, akkor azonban Rodgers nem szerződött a Broncoshoz. Most viszont újra összeálltak ők ketten, méghozzá New Yorkban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!