Connect with us

Hír

Közelednek az álláspontok a Jaguars és Evan Engram között

A Jaguars franchise taget tett a tight end Evan Engramre, amivel a játékos idén 11,345 millió dollárt keresne. Ennél ő többet szeretne, a csapat is hosszabb távban gondolkozik, és úgy tűnik van esély a megállapodásra, legalábbis erre utalt a GM Trent Baalke az egyik friss nyilatkozatában.

“Mindig vannak hullámvölgyek a folyamat során, ez természetes. Viszont úgy érzem, hogy a megfelelő irányba haladunk, még ha nem is tartunk ott egyelőre. Remélhetőleg hamarosan sikerül megegyeznünk egy hosszú távú szerződésről”

– mondta a szakember (via PFT).

Engram 2017-ben került a ligába, a Giants választotta ki az 1/23-as cetlivel. Óriási tehetségnek számított, ráadásul újoncként 722 yardot és hat TD-t szerzett – úgy tűnt, hogy belenyúlt a tutiba a csapat. Aztán a tight end teljesítménye elkezdett visszaesni, leginkább csak a dropjairól maradt emlékezetes és a 2021-es idény végén távozott New Yorkból.

Tavaly írt alá a Jaguarshoz 1 évre 9 millió dollárért és végül meghálálta a bizalmat. 73 elkapással és 766 yarddal zárta az alapszakaszt (mindkettő egyéni csúcs), a felé szálló labdák mindössze 4,5 százalékát ejtette el (ez is új rekord nála), ráadásul a rájátszásban is szerzett 124 yardot és egy TD-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!