Connect with us

Hír

Semmi változás Aaron Rodgers helyzetével kapcsolatban

Még a hónap elején jöttek ki olyan riportok, melyek szerint a draftig elhúzódhat a Rodgers-csere. Úgy néz ki, hogy bejön ez a forgatókönyv, ugyanis a jelenlegi tudásunk szerint abszolút nem történt semmi változás az üggyel kapcsolatban.

A Packers egyértelműen kijelentette, hogy nem Aaron Rodgersszel tervez, az irányító elárulta, hogy csak a Jetsben hajlandó játszani, a New York-i franchise pedig magabiztosan állítja, hogy a jövőbeli Hall of Famer irányító biztosan nála fog játszani. Sietni viszont senki nem siet.

Minden bizonnyal a draft alatt vagy közvetlenül előtte fog megtörténni a csere, mivel a Packers szeretne még idei pickeket szerezni az irányítóért. Állítólag az 1/13-as választási jogról már letettek, így a Jets egyik idei második körét várhatjuk ellenértéknek, plusz valamilyen jövő évi kondíciós konstrukciót feltételektől függően – ha Rodgers jól teljesít és 2024-ben is játszani akar, az a Packers oldalát növeli, viszont ha visszavonul, akkor a Jetsnek kellene kevesebbet fizetnie. Állítólag ezeken a kondíciókon megy a huzavona, és igazából van még bő három hetük tető alá hozni az egyezséget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!