Connect with us

Hír

A Bills nem akar egy évre all-int mondani

Az utóbbi években két all-in mentalitás is bejött, hiszen a Rams és a Buccaneers is Super Bowlt tudott nyerni – ennek velejárója volt azonban, hogy azóta mindkét gárda alaposan visszaesett. Ez a siker több csapatot is ösztönözhet erre a filozófiára, azonban a Billsnél nem így gondolkodnak és inkább a fenntartható sikerességre építenek.

A general manager Brandon Beane beszélt arról, hogy az olyan taktikák, mint a jövőbeli drafttőke felhasználása vagy a cap space jövőbe tolása bizony nagy árat követelnek, amit ők nem akarnak megfizetni.

“Lennének olyan lépések, amiket megtehetnénk és azt mondhatnánk, hogy all in vagyunk az idei évre, de aztán le kéne rombolnunk a dolgokat. Felelősségteljesek voltunk a fizetési sapkával, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket. Nem egyszerű, főleg amikor van egy top10 irányítód, egy kiváló elkapód, Tre White-od, Von Millered és a többiek. Van egy tervünk, hogy minden évben nekiveselkedjünk és remélhetőleg inkább előbb mint utóbb össze tudjuk hozni a gyűrűt Buffalónak.”

– mondta Bean a Buffalo Newsnak.

A Rams és a Buccaneers jó példa az all-inre és az azt követő összeesésre, ellenben a Chiefs jó példa a fenntartható sikeresség modelljére. Az biztos, hogy nincsen egy minta, amit mindenkinek követnie kell a sikerességhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!