Connect with us

Hír

A Bills nem akar egy évre all-int mondani

Az utóbbi években két all-in mentalitás is bejött, hiszen a Rams és a Buccaneers is Super Bowlt tudott nyerni – ennek velejárója volt azonban, hogy azóta mindkét gárda alaposan visszaesett. Ez a siker több csapatot is ösztönözhet erre a filozófiára, azonban a Billsnél nem így gondolkodnak és inkább a fenntartható sikerességre építenek.

A general manager Brandon Beane beszélt arról, hogy az olyan taktikák, mint a jövőbeli drafttőke felhasználása vagy a cap space jövőbe tolása bizony nagy árat követelnek, amit ők nem akarnak megfizetni.

“Lennének olyan lépések, amiket megtehetnénk és azt mondhatnánk, hogy all in vagyunk az idei évre, de aztán le kéne rombolnunk a dolgokat. Felelősségteljesek voltunk a fizetési sapkával, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket. Nem egyszerű, főleg amikor van egy top10 irányítód, egy kiváló elkapód, Tre White-od, Von Millered és a többiek. Van egy tervünk, hogy minden évben nekiveselkedjünk és remélhetőleg inkább előbb mint utóbb össze tudjuk hozni a gyűrűt Buffalónak.”

– mondta Bean a Buffalo Newsnak.

A Rams és a Buccaneers jó példa az all-inre és az azt követő összeesésre, ellenben a Chiefs jó példa a fenntartható sikeresség modelljére. Az biztos, hogy nincsen egy minta, amit mindenkinek követnie kell a sikerességhez.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-05-07 09:21

Azér az a Chiefs is nem kevés mázlival lett bajnok mindkéccer. Van minden szezonben legalább 5-8 csapat, amelyiknek sanssza van bajnoknak lenni és tényleg nüanszok döntenek közöttük, sokszor a mázli. Jól teszi a Bills, amit csinál.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  bjeela
2023-05-07 17:50

A 9ers ellen milyen szerencse döntött?

bjeela
bjeela
Reply to  JackEasterby
2023-05-08 07:24

Akadt néhány…

Solymi
Solymi
Reply to  bjeela
2023-05-07 11:45

Része a focinak. Meg az a lényeg, hogy mennyire egészséges a csapat.
Egyébként a Rams meg a Bucs érthető, mert kb. egy jó irányítóra voltak az SB esélytől, szereztek veteránt, ki is használták. Most hasonló van a Jetsnél.
Billsnek nem kell all-int mondani, mert ott van nekik Allen, valószínű még sokáig, nekik csak az SB ablakot kell folyamatosan nyitva tartani, mint ahogy a Pats is csinálta meg ahogy most a Chiefs, 49ers teszi az Eagles mellett.

playmaker90
playmaker90
2023-05-07 09:13

olyan szinten túlértékelt ez a Bills amilyet még nem látott a liga… nagyon messze vannak egy all in-től.

ThySoul
ThySoul
2023-05-07 06:45

Egyrészt nem kéne all in ha a chiefs ellen kivédekezett volna a csapat 13mp-t, abban az évben azt az Allent senki nem állította volna meg (ironikus hogy a saját edzői gárdájának sikerült).

Másrészt azért van valamilyen all in a csapatnál, jött Von, jobb veteránok, sapkával megy a folyamatos ügyeskedés, szerintem inkább bele kéne állni 1-2 évbe aztán vagy bejön vagy nem (ugyancsak, edzői gárdát figyelembe véve nem biztos hogy jó ötlet lenne).

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-05-07 16:57

Szerintem meg ez a langyos tingi-tangi, jó legyen óvatos szintentartás, ma már nem jön be. A Bills most olyan csapat, amelyik minden évben esélyes, pont egy all in: néhány jó játékos, egy túlfűtött hangulat hiányzik szerintem, amikor mindenki elhiszi, hogy most vagy soha. Nyilván kell némi szerencse is, de az az egy, amit nem lehet megvenni.

Allen felpörgethető, tavaly rágörcsölt kicsit az esélyességre, de ez is menedzselhető, van még bőven benne. Pont olyan játékosok kellenek még, mint Diggs, akit elég nehéz szeretni, de amikor megy neki, igazi game changer. A nagy meccsek pici momentumokon dőlnek el, és egyre több csapat van amelyik itt és most akar nyerni, úgyhogy a gatyázás aligha kifizetődő. Most már majd a Cincin, meg a Ravens is nyerni akar, a Chargers is összeállhat egyszer úgy igazán, a Jets is úgy megy neki az idénynek, hogy ez az ő évük, a Chiefs dinasztiát akar, és ez még csak az AFC. Mindent bele Bills, mert elmúlik, kifárad a lehetőség, az óvatos duhaj, már nem duhaj.

ThySoul
ThySoul
Reply to  csak ezt ne
2023-05-07 18:31

A Bills alapvetően valahol az All in és a langyosvíz között van: keretépítés alapján inkább előbbi (pl von miller igazolás) egyéb döntések alapján inkább utóbbi (pl rookie OC kinevezés). Szerintem ez pont sehová nem fog vezetni, de lepjenek meg.

Egyébként idén jobb esélyük van, kevésbé van rajtuk a világ szeme, a keret erősítése szerintem jobban is sikerült mint tavaly, annyi sérült biztos nem lesz, illetve Frazier is távozott ami cssk pozitívan sülhet el. Aztán úgy is valami balfasz mód elcseszik, a Billsről beszélünk :D

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x