Connect with us

Hír

A helyzet változatlan Justin Jefferson hosszabbításával kapcsolatban

Egyelőre nem haladnak a tárgyalások a Vikings és a ligaelit elkapó Justin Jefferson között. A főedző Kevin O’Connell pedig némiképp meglepő módon nem mondott semmi biztatót a legutóbbi interjújában (via PFT), mindössze azt hangsúlyozta, hogy nála senki sem lenne boldogabb, ha sikerülne hosszabbítani Jeffersonnal.

“Nem igazán tudnék határidőt mondani. Justin tudja, hogyan érzünk iránta. A következő hónapokban megpróbálunk tető alá hozni egy egyezséget és ha sikerül, akkor nálam senki sem lesz boldogabb. Alig várom, hogy ennek vége legyen és abban a tudatban kezdjünk el dolgozni, hogy Justin még sokáig velünk lesz.”

Jefferson idén kaphat először hosszú távú szerződést és a játéka alapján rekordfizetésre számíthat (pláne, hogy a negyedik éve és az ötödik éves opciója miatt könnyű is lenne elosztani a terheket). Három év alatt soha nem volt 1400-nál kevesebb yardja az alapszakaszban, 324 elkapásból 4825 yard és 25 TD került a neve mellé, tavaly pedig 128 elkapásból 1809 yardot és nyolc TD-t szerzett, előbbi kettő a legtöbb volt a poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!