Connect with us

Hír

Aaron Donaldnak idén nem fordult meg a fejében a visszavonulás gondolata

Aaron Donald évek óta a liga legjobb játékosa, de tavaly a Super Bowl LVI megnyerése előtt elgondolkodott azon, hogy a holtszezonban visszavonul. A gyűrű megszerzése után azonban a játék mellett döntött és kapott is egy elég komoly szerződést. A Rams szezonja nem úgy alakult, ahogy tervezték, Donald is megsérült, így várható volt, hogy idén is elgondolkodik a visszavonuláson. Elmondása szerint azonban most ez nem fordult meg a fejében.

“Őszintén nem igazán. Nem akarom úgy befejezni a karrierem, ahogy a tavalyi év véget ért. Úgyhogy nem fordult meg a fejemben. Egyszerűen mindent megtettem, hogy ma itt lehessek egészségesen.”

– mondta Donald a szerdai sajtótájékoztatóján, via PFT.

Megerősítette azt is, hogy meg kellett műteni a bokáját, azonban most már 100 százalékos állapotban van és várja, hogy vezethesse a Rams fiatal védelmét. Vélhetően vezérként is elő kell lépnie, hiszen Bobby Wagner és Jalen Ramsey is távozott, akik hangadónak számítottak, így csak Jordan Fuller és Earnest Jones maradt rajta kívül, aki valamiféle tapasztalattal rendelkezik, ráadásul ők is csak két, illetve három éve kerültek a ligába.

Persze az is szerepet játszhatott ebben a döntésben, hogy visszavonulás esetén 18,5 millió dollárról kellett volna lemondania idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!