Connect with us

Hír

Carson Wentz már nem ragaszkodik a kezdőhöz

Úgy tűnik, hogy a legújabb felsülése után már senki nem látja a kezdő irányítót Carson Wentzben. Jeremy Fowler információ szerint ezzel maga a játékos is tisztában van, ennek megfelelően pedig hajlandó lenne cserének is aláírni, és állítólag ilyen szerepkörben már van érdeklődés iránta.

Wentz eredetileg az Eagles 1/2-ese volt még 2015-ben. Újoncként korrekt volt, majd másfél jó idény és egy top szerződés után teljesen összeomlott a játéka. 2021-ben el is cserélte a csapat a Coltshoz, ahol mindössze egy év után kiábrándultak belőle. A Commanders viszont még látott benne fantáziát és tavaly két harmadik körös pickért cserébe megszerezte a veterán QB-t.

Ez már ekkor is ostobaságnak tűnt, pláne hogy Wentz hozta magával a 28,3 millió dolláros fizetését is. Végül nem is váltotta meg a világot, sérülések és a pocsék teljesítménye miatt csak hét meccsen lépett pályára (1755 yard, 11 TD, kilenc INT), majd kivágta a Commanders.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
1 year ago

Ha csak pusztán a statokat nézzük, az első éve kiváló volt. A következő 3 év, szerintem jó volt. Az 5ik éve katasztrofális.
A Coltsos közepes. A Commanders szar.
De itt nem a statokkal van a baj, ha lehet hinni a belsős embereknek (több forrás is ezt erősíti) akkor elvileshetettlen az ember.
Ez pedig elég, hogy ne legyen egy csapatban.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x