Connect with us

Hír

Chiefs-Bengals lesz szilveszterkor, Dolphins-Jets Fekete Pénteken

Az NFL majd csak ma éjjel teszi közzé a teljes szezon menetrendjét, de néhány nagyobb meccset már csepegtettek a szurkolóknak. Az európai összecsapások mellett már kiderült négy rangadó időpontja is. 

A Cincinnati Bengals és a Kansas City Chiefs egy szuper rivalizációnak néz ki az elkövetkező hosszú-hosszú időre, ennek újabb felvonását pedig szilveszterkor láthatjuk majd. A felek egész pontosan magyar idő szerint december 31-én vasárnap 22.25-től mérik majd össze tudásukat az Arrowheadben.

Idén először Fekete Pénteken is rendeznek mérkőzést, ez pedig egy AFC East csoportrangadó lesz. November 24-én pénteken magyar idő szerint este 9 órától csap össze a Miami Dolphins és az Aaron Rodgersszel felálló New York Jets a MetLife Stadiumban.

Egy karácsonyi mérkőzésre is fény derült, ez pedig egy NFC East csoportrangadó lesz. Magyar idő szerint december 25-én hétfőn 22:30-tól az Eagles és a Giants csap össze Philadelphiában. Ez része lesz a karácsonyi hétfő “tripleheadernek”, azaz három mérkőzést rendeznek majd egymás után.

A tavalyi NFC-döntő visszavágójának időpontjára is fény derült: az Eagles és a 49ers a 13. fordulóban, tehát december 3-án csap össze magyar idő szerint 22:25-től Philadelphiában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!