Connect with us

Hír

Christian McCaffrey: Az hogy a 49ersbe kerültem, a legjobb dolog, ami valaha történt velem

Christian McCaffrey eleinte dühös volt, amiért a Panthers elcserélte – ez az érzés sok elcserélt játékos esetében előfordul. Azonban egy bő fél San Franciscóban töltött szezon után rájött, hogy nem is történhetett vele jobb dolog a világon.

“Utólag visszatekintve egyértelműen hiszem, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem.”

– mondta CMC, via Bay Area News Group.

Aztán pár nappal később a visszajelzések után hozzátette, hogy ezzel nem a Pantherst akarta megsérteni, egyáltalán nem haragszik ott senkire, de azért az látható, hogy úgy érzi, jobb helyre került a 49ersnél. Ami persze nem egy megosztó vélemény, hiszen az utóbbi évek sikerességét és stabilitását tekintve a 49ersé jobb szervezetnek tekinthető a Panthersénél.

McCaffrey 1210 scrimmage yardot és 10 TD-t szerzett a 49ers színeiben, amivel a szezonban összesen 1880 scrimmage yardot és 13 TD-t termelt. A 49ers, vagy még inkább a főedző Kyle Shanahan a running back segítségével egy következő szintre emelte a támadósorát, és várhatóan van még pár új ötlet a tarsolyában 2023-ra is.

A 49ers egyébként legutoljára akkor nyert Super Bowlt, mikor McCaffrey apja, Ed a csapat játékosa volt (1994). Most Christian szeretne apja nyomdokaiba lépni és újra a csúcsra juttatni a franchise-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!