Connect with us

Hír

Garoppolónak műtétre volt szüksége tavasszal, jó esetben az edzőtáborra épülhet fel

Jimmy Garoppolo nincs ott a Raiders edzésein, ugyanis mint kiderült, még márciusban meg kellett műteni a lábfejét, és egyelőre nem tudják, mikor tud majd edzésbe állni – írja Vic Tafur. Josh McDaniels főedző elmondása szerint elképzelhető, hogy az edzőtáborig nem lesz bevethető.

Kisebb port kavart márciusban, hogy a Raiders a tervezetthez képest egy nappal eltolta Garoppolo bemutató sajtótájékoztatóját, és most kiderült, hogy a sérülése miatt volt erre szükség. Végül úgy ítélték meg, hogy ezzel együtt is leigazolják az irányítót. Jimmy G még decemberben a 49ers színeiben szenvedett sérülést, akkor a csapatorvosok a műtét ellen érveltek, és a QB is megpróbált visszatérni a Super Bowlra, ha eljutott volna odáig a gárda, hiszen az orvosok két hónap felépülési időt jósoltak. Azonban még márciusra sem gyógyult meg Garoppolo lábfeje, így végül műtétre szorult, amit már a Raidersbe igazolás után ejtettek meg.

Garoppolónak elég hosszú a kórlapja, hiszen mióta a 49ershöz került 2017-ben, 31 alapszakasz-meccset hagyott ki és három esetben is ki kellett hagynia a szezon végét. A Raiders ennek ellenére, és a legújabb sérülése tudatában is adott neki egy három éves $72,75 milliós szerződést. Ha az edzőtáborra teljesen felépül, akkor még nincs nagy baj, de ha még jobban elhúzódik, akkor nehéz lesz összeszoknia új elkapóival, illetve beletanulnia a rendszerbe.

Garoppolo mögött jelenleg Brian Hoyer, Chase Garbers és a negyedik körös újonc Aidan O’Connell van a keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!