Connect with us

Hír

Hamarosan új szerződést kaphat Quinnen Williams

Az elmúlt hetek negatív riportjai után végre történt némi pozitív előrelépés Quinnen Williams ügyében. A New York Post információi szerint a Jets “nincs nagyon messze” attól, hogy hosszabbítson a fiatal védőfalemberrel.

Az idei holtszezon igazi pénzesőt hozott a belső védőfalembereknek, ugyanis 20-22+ millió dolláros hosszabbítást kapott többek között Dexter Lawrence, Jeffery Simmons és Daron Payne is. Hozzájuk csatlakozhat most Williams, aki a hírek szerint évi 23-25 millió dolláros új szerződést szeretne magának, amivel Aaron Donald mögött a második legjobban kereső játékos lehetne a posztján.

Williams 2019-ben 1/3-as volt és szép fokozatosan a posztja egyik legjobbja lett, tavaly pedig karrierévet tartott: 55 tackle, 12 sack, 28 QB hit, két kiharcolt- és egy összeszedett fumble került a neve mellé 16 meccsen, illetve a Pro Bowlba is beválasztották. A pass rush mellett ráadásul futás ellen is jól teljesített, így az idei tendenciák alapján a 20+ millió dolláros szerződés teljesen reális lenne (idén mindössze 9,5 millió dollárt keresne az 5. éves opciójával).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!