Connect with us

Hír

A Bills és a Chiefs még mindig versenyez DeAndre Hopkinsért

Ahogy korábban mi is megírtuk, csak a Bills és a Chiefs érdeklődött komolyabban DeAndre Hopkins iránt. Úgy néz ki, hogy ez azóta sem változott, Jeremy Fowler információi szerint ugyanis a két csapat még mindig versenyez az elkapóért.

Fowler szerint összességében egyik csapat sem élné meg csalódásként, ha végül nem sikerülne leigazolni Hopkinst, már amennyiben az elkapó valamelyik másik gárdát választaná. Magyarán az AFC két topcsapata nem azért küzd Hopkinsért, mert annyira akarják, hanem azért, hogy ne a legnagyobb riválisukhoz igazoljon. Ez különösen igaz a Chiefsre, ahol állítólag igazi első számú elkapónak tartják Kadarius Toney-t és emiatt biztosan nem mennek bele egy agresszív licitháborúba a Billsszel.

A két nagyágyú mellett a Jetset és a Brownst is esélyesnek tartják az insiderek Hopkins megszerzésére. Tekintve, hogy a Billsnek és Chiefsnek összesen alig van 2 millió dollárnyi szabad helye a fizetési plafon alatt az OTC szerint, abszolút elképzelhető, hogy végül bejön a terv és valahol máshol köt az elkapó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!