Connect with us

Érdekességek

Jordan Love 9 millió dollárt kereshet a jó játékkal

A Packers úgy döntött, hogy nem hívja le a korábbi első körös Jordan Love 20,3 millió dolláros, teljesen garantált ötödik éves opcióját. Helyette adott az irányítónak egy új 2 éves, 15,8 millió dolláros szerződést, illetve egy 9 millió dollárt érő ösztönzőcsomagot.

Amennyiben Love legalább a snapek 65 százalékánál a pályán van idén, úgy 500 ezer dollárral lesz gazdagabb 2024-ben. Ha emellett még top 16-ban lesz passzolt yardokban, passzpontosságban, passzolt TD-kben vagy passer ratingben, akkor további 500-500 ezer dollárt kap kategóriánként (maximum 1,5 millió dollárig).

1 millió dollárt ér a Pro Bowl, illetve ugyanennyit az NFC- és Super Bowl győzelem is. 500 ezer dollár jár akkor, ha a snapek 65 százalékánál a pályán van ÉS rájátszásba jut a Packers, illetve ugyanennyit kap egy PO-győzelem esetén is. Emellett további 500-500 ezer dollárt ér, ha top 10-ben végez passer ratingben, TD-passzokban, pontosságban és passzolt yardokban (legalább a snapek 65 százalékán a pályán kellene lennie). Emellett jár még neki 1 millió dollár, ha a snapek 65 százalékán játszik ÉS 10+ győzelmet szerez a csapat VAGY rájátszásba jut VAGY top10-ben végez passer ratingben/passzolt yardokban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!