Connect with us

Hír

Lamar Jackson 6000 yardot szeretne idén passzolni

Lamar Jackson tegnap hivatalosan is aláírta új szerződését, amivel a liga legjobban fizetett játékosa lett (ennek elemzésével hamarosan érkezünk majd). Ezek után sajtótájékoztatót is tartott, ahol arról is beszélt, hogy idén több yardot szeretne passzolni, mint bárki az NFL történetében.

“Azt hiszem meséltem valakinek, hogy szeretnék vagy 6000 yardot passzolni, ha már ilyen fegyvereink vannak. Nem vagyok egy egyéni címeket vagy statokat célzó ember, azért szeretném ezt, mert még senki sem volt rá képes és úgy érzem, hogy megvannak a fegyvereink hozzá.”

A jelenlegi rekordot Peyton Manning tartja 2013-ból, akkor 5477 yardot passzolt. Ez meccsenként 342 yard, ami a 17 meccses alapszakaszra vetítve 5819 yardot jelentene, úgyhogy ennél az ütemnél is többet kellene hoznia Lamarnak a 6000 yardos határhoz.

Erre nyilván nincs sok esély, azonban arra igen, hogy a passzjáték nagyot fog ugrani idén Baltimore-ban. Ez egyrészt köszönhető Odell Beckham és Zay Flowers érkezésének, de talán még fontosabb az, hogy Greg Roman helyett Todd Monken lesz a támadókoordinátor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!