Connect with us

Hír

Terrell Suggs nem engedi, hogy az 55-ös mezét viseljék a Ravensnél

A Baltimore Ravensnél hivatalosan nincs visszavonultatva egyetlen mezszám sem, de nem hivatalosan vannak olyanok, amiket nem osztanak ki: ilyen az 52-es Ray Lewis után, a 75-ös Jonathan Ogden után, a 20-as Ed Reed után, és úgy néz ki ilyen az 55-ös is Terrell Suggs után.

David Ojabo, a Ravens tavalyi második körös pass rushere ugyanis ezt szerette volna viselni, hiszen ezt horda a Michigan egyetemen is. Suggs viszont nem engedélyezte ezt Ojabónak. Az ügy egyébként egészen a tulajdonos Steve Bisciottiig jutott, ám végül Ojabo megértette, hogy nem adják ki ezt a mezszámot, és beérte a 90-essel.

“Suggs nem engedte. Beszéltünk róla, Bisciotti is bevonódott egy kicsit, de ez már nem az én dolgom. Ő egy legenda, úgyhogy maradok a 90-esnél. Meg kellett próbálnom, de nem ment bele.”

– mondta a másodéves pass rusher, via PFT.

Suggs 2003 és 2018 között erősítette a Ravenst, 132,5 sacket jegyzett baltimore-i karrierje során. Ojabónak – akit az első kör első felébe vártak, de a Pro Dayén összeszedett sérülése miatt csak a másodikban kelt el – tehát sokat kell még letennie az asztalra, hogy Suggs nyomába érjen és mondjuk egyszer a 90-est is nem hivatalosan visszavonultassa a Ravens.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-05-19 17:45

Én Holló drukkerként kifejezetten komáltam Suggst, de ez egy kibaszott hiszti

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x