Connect with us

Hír

Tovább bővül a 2020-as első körös bustok listája

Tegnap estig kellett dönteni a 2020-as draft első köröseinek ötödik éves opciójáról. A Chiefs, a Dolphins, a Vikings és a Jets maradéktalanul kihasználta a rendelkezésre álló időt, pedig nem sokat kellett gondolkozniuk.

A Jets nem hívta le az 1/11-es left tackle Mekhi Becton 13,565 millió dolláros opcióját. A 201 centis és 165 kilós támadó újoncként jól teljesített, az elmúlt két idényben viszont csak 48 snapje volt sérülések miatt és állítólag a tömegével is komoly problémák voltak/vannak.

Hasonlóan járt el a Dolphins is az 1/18-as Auiston Jacksonnal, aki az első két évében 87 nyomást engedett, ami bántóan sok, tavaly pedig sérülés miatt csak 84 snap jutott neki (és talán még ezzel segítette a leginkább a csapatot). Emellett a gárda nem hívta le az 1/30-ra kiválasztott corner Noah Igbinoghene opcióját se (a védőnek három év alatt volt 602 snapje a védelemben és ez a kevés játéklehetőség is elég volt neki ahhoz, hogy hat TD-t engedjen).

A Vikings sem élt Jalen Reagor 12,98 millió dolláros opciójával. Az Eagles korábbi 1/21-esét tavaly egy hetedik körös- és egy kondíciós negyedik körös pickért szerezte meg a Vikings, a bizalmat pedig 104 yarddal és egy TD-vel hálálta meg, és így már 799 yardnál és négy TD-nél tart három év alatt.

A futó Clyde Edwards-Helaire újoncként elég jól teljesített, de a harmadik idényére már kezdőből is kiszorult. Mindössze 5,4 millió dollárt kellett volna garantálni neki, de a Chiefs még ezt is sokkalta, így a fentebb említett játékosokhoz hasonlóan ő is szabadügynök lesz jövőre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!