Connect with us

Hír

Tovább erősíti secondaryjét a Falcons

A Falcons idén sok erősítést hajtott végre a védelemben, hiszen érkezett Calais Campbell, David Onyemata, Bud Dupree, Kaden Elliss, Jeff Okudah, Mike Hughes és Jessie Bates a piacon, illetve Clark Phillips a drafton. Most pedig még egy játékost szereztek a secondarybe, méghozzá a korábbi Bengals és Seahawks defensive back Tre Flowers személyében.

Flowerst 2018-ban a Seahawks draftolta az ötödik körben és ugyan az egyetemen főleg safetyt játszott, Seattle-ben cornerbackként számoltak vele. Három és fél év után menesztették, majd a Bengals csapott le rá azonnal, ahol az utóbbi másfél szezont töltötte. Cincinnatiben találtak neki egy érdekes szerepkört, ugyanis leginkább tight endek levédekezésére használták, és ebben egyébként nem is teljesített rosszul.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Falconsnál pontosan hol számolnak vele, cornerbackként vagy safetyként, illetve hogy megtalálják-e a helyét szituációs játékosként. Akárhogy is, a secondary egyértelműen mélyebb lett az érkezésével, erre pedig jó ideje nem volt példa Atlantában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!