Connect with us

Hír

Újra beindulnak a játékosmozgások: a Bills, a Jets és a Chiefs is igazolt

A draft egy fontos fordulópont a holtszezonban több szempontból is. Most épp abból, hogy a draft másnapján, tehát vasárnap magyar idő szerint este 10 órától már úgy igazolhatnak a csapatok, hogy az nem számít bele a kompenzációs pickek formulájába. Így pedig várható egy újabb igazolási hullám a maradék veterán szabadügynökök közt, ami már meg is kezdődött.

A Bills nem szerzett futót a drafton, azonban tegnap leigazolta a veterán running back Latavius Murray-t. A 2013-ban hatodik körös futó tavaly a Broncos és a Saints színeiben 760 yardot és 6 TD-t ért el. Ő így James Cook, Damien Harris és Nyheim Hines mellé csatlakozik a depth charton.

A Chiefs mindeközben visszaigazolt egy futót, Jerick McKinnont. Elég hasznos eleme volt a támadósornak, elsősorban a levegőben használta Andy Reid, ahol 9 touchdownt is szerzett. Összesen 803 scrimmage yard és 10 TD került a neve mellé, a támadósnapek közel felén a pályán volt.

A Jets pedig egy ismerős arcot igazolt, legalábbis bizonyos ex-Packer játékosok és edzők számára. A támadófal megerősítésére a 31 éves Billy Turnert szerződtették egy évre. Tavaly a Broncosnál játszott jobb oldali tackle-ként és guardként, de nem csak innen, hanem Green Bayből is ismeri Nathaniel Hackett támadókoordinátort, illetve onnan Aaron Rodgerst és Allen Lazardot is. A Jets nem tudott magasan tackle-t draftolni, így vannak még kérdőjelek a fal szélén, Turner biztosítékként érkezhetett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x