Connect with us

Hír

4 mérkőzésre tiltották el Cam Robinsont

Már hónapok óta tudni, hogy a Jacksonville Jaguars kezdő bal oldali tackle-jét, Cam Robinsont eltiltja az NFL teljesítménynövelő szerek használata miatt. Most Adam Schefter arról számolt be, hogy a poszt 7. legjobban fizetett játékosát négy meccsre tiltotta el az NFL.

Robinsont 2017-ben draftolta a második kör elején (a 34. pickkel) a Jaguars, és azonnal a kezdőben találta magát. Másodévét sérülés miatt szinte teljesen kihagyta, de azon kívül stabil pontja volt a falnak. Nem egy kimagasló játékos, ezért volt kicsit furcsa előbb a franchise tag, majd egy három éves hosszabbítás a csapat részéről, de mióta többet keres, egyértelműen átlagon felüli játékot is nyújt.

A helyét a korábbi második körös Walker Little veheti át, akiben bíznak a csapatnál, de még elég keveset láttunk belőle. Illetve ott van az idei első körös OT Anton Harrison, aki szintén bevethető a bal oldalon. Robinson ezzel az eltiltással elég sokat bukott pénzügyileg, hiszen alapfizetésben $3,5 milliót nem keres majd meg (négy meccspénz), plusz volt 175 ezer dollárja meccsenkénti bónuszban és további 1,1 millió bónuszról is lemondhat. Ritka az ilyen drága eltiltás.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x