Connect with us

Hír

4 mérkőzésre tiltották el Cam Robinsont

Már hónapok óta tudni, hogy a Jacksonville Jaguars kezdő bal oldali tackle-jét, Cam Robinsont eltiltja az NFL teljesítménynövelő szerek használata miatt. Most Adam Schefter arról számolt be, hogy a poszt 7. legjobban fizetett játékosát négy meccsre tiltotta el az NFL.

Robinsont 2017-ben draftolta a második kör elején (a 34. pickkel) a Jaguars, és azonnal a kezdőben találta magát. Másodévét sérülés miatt szinte teljesen kihagyta, de azon kívül stabil pontja volt a falnak. Nem egy kimagasló játékos, ezért volt kicsit furcsa előbb a franchise tag, majd egy három éves hosszabbítás a csapat részéről, de mióta többet keres, egyértelműen átlagon felüli játékot is nyújt.

A helyét a korábbi második körös Walker Little veheti át, akiben bíznak a csapatnál, de még elég keveset láttunk belőle. Illetve ott van az idei első körös OT Anton Harrison, aki szintén bevethető a bal oldalon. Robinson ezzel az eltiltással elég sokat bukott pénzügyileg, hiszen alapfizetésben $3,5 milliót nem keres majd meg (négy meccspénz), plusz volt 175 ezer dollárja meccsenkénti bónuszban és további 1,1 millió bónuszról is lemondhat. Ritka az ilyen drága eltiltás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!