Connect with us

Magyar foci

ELF: Újabb Enthroners vereség

A Fehérvár Enthroners két hazai mérkőzés után először utazott idegenbe az European League of Football újoncaként, a Lipcse Kings otthonában pedig 47-24-es vereséget szenvedett.

Fotó: Kutasi Petra

Az Enthroners védelme nem sok mindent tudott kezdeni a Kings támadósorával, már az első negyedben 100 futott yard fölé mentek a hazaiak, és az első három támadásukat touchdownokra is váltották. Egy vendég TD azért befigyelt az első félidőben, Jerod Evans egy hosszú passzal találta meg Jay Griffint.

A második félidőt aztán egy pick-6-szel nyitotta az Enthroners, majd Evans dobott még egy interceptiont a harmadik negyedben. Ezt ki is használták a lipcseiek, a pick-6 mellé még két TD-t feltettek a táblára, a harmadik negyed végén így 41-6 állt az eredményjelzőn. A hazaiak ekkor felhozták a cseresorukat, így az Enthroners is tudott haladni, fel is tett a magyar csapat három touchdownt a táblára Benjamin Plu és Tóth Nándor elkapása-, illetve Ráthonyi Kende futása révén (és közte volt még egy kickoff return TD-je a Kingsnek).

Az Enthroners így 0-3-as mérleggel áll három fordulót követően, míg a Kings 2-1-gyel. A magyar csapat jövő héten a Wroclaw Panthers otthonába utazik – amely 2-0-val kezdett, közben 31-6-ra megverte a Kingst, ma pedig a Berlin Thunder otthonában vendégeskedik –, majd két hét múlva hazai pályán fogadja a tavalyi bajnok Vienna Vikingst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!