Connect with us

Hír

Isaiah Rodgers 1000 dollárral fogadott csapattársa futott yardjaira – és nyert vele

Az NFL tegnap határozatlan időre eltiltotta többek közt Isaiah Rodgerst, a Colts cornerbackjét, akiről kiderült, hogy többszáz fogadást adott le, köztük a saját csapatára vonatkozókat is. Az ESPN információi szerint ezek közt volt olyan fogadás, ahol 1000 dollárt rakott fel egyik csapattársa futott yardjainak számára egy adott meccsen – és nyert is vele.

Azt nem részletezik, hogy pontosan melyik meccsen, melyik játékosra és hány yardra fogadott (ilyenkor a fogadóirodák megadnak egy számot, ami fölé vagy alá lehet lőni, általában 1,9 körüli szorzóval), de nem nehéz belátni, hogy könnyen lehet belső infója egy NFL-játékosnak ilyenekkel kapcsolatban, épp ezért csap le szigorúan az NFL ezekre.

Az ESPN infói szerint ez volt a legnagyobb téttel megrakott fogadása Rodgersnek, és nagyrészt 25-50 dolláros téteket tett meg, ami miatt még problémásabb a nagy összeggel megrakott fogadás háttere.

A liga ezek miatt határozatlan időre, de minimum egy évre tiltotta el Rodgerst, a Colts pedig kivágta.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
11 months ago

Arra azért kíváncsi lennék,h ez adatvédelmi szempontból,h működik,mert ezekhez az adatszogáltatásokhoiz szerintem bírói végzés kellene.Az ,h az Nfl-nek van vmi szabályzata az csak egy dolog.Érdekes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x