Connect with us

Hír

Kevin Zeitler nem a visszavonuláson, hanem egy új szerződésen gondolkozik

Kevin Zeitler már 33 éves, idén lépett a szerződése utolsó évébe, ilyen helyzetben pedig gyakran felmerül a játékosokban a visszavonulás gondolata. A guard viszont épp ellenkezőleg áll a helyzethez: esze ágában sincs visszavonulni, sőt új szerződést szeretne.

“Amikor egy olyan jó helyen vagy, mint én most, akkor ott akarod befejezni a karriered. Ugyanakkor még egyáltalán nem gondolok a visszavonulásra. Imádom ezt a játékot és egyáltalán nem áll szándékomban a közeljövőben visszavonulni”

– mondta Zeitler a csapat weboldalán.

A támadófalember eredetileg a Bengals 1/27-ese volt, de játszott a Brownsban és a Giantsben is, mielőtt 2021-ben a Ravenshöz igazolt volna. Karrierje során 167 meccsen lépett pályára és 166-szor volt kezdő, és bár soha nem lett Pro Bowler vagy All-Pro, mindig is a jobb játékosok közé tartozott. A támadófalemberek ráadásul jól öregednek, Zeitler tavaly is remekül teljesített és az eddigiek alapján nincs okunk feltételezni, hogy ne lenne benne még akár 2-3 jó év.

Az már más kérdés, hogy ezt az időt Baltimore-ban tölti-e majd. A guard nem vett részt a csapat OTA-in, de a kötelező edzéseken már ott volt a csapattal, miközben új szerződés iránti vágyát azért kifejezte az illetékesek felé.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x