Connect with us

Hír

Még mindig nem tudjuk, ki lesz az idei Hard Knocks főszereplője

Tavaly az NFL már március végén kihirdette, hogy a Detroit Lions lesz az HBO edzőtáborról szóló dokusorozatának, a Hard Knocksnak a főszereplője. Ehhez képest idén még csak pletykákat sem lehetett hallani, pedig már belevágtunk a júniusba, tehát szűk két hónap múlva indul is a sorozat – világít rá Rich Cimini.

Idén a szabályok értelmében négy csapatot választhat ki az NFL saját hatáskörűleg, tehát az adott gárda beleegyezése nélkül. Ez a négy csapat pedig a Bears, a Jets, a Saints és a Commanders, így várhatóan közülük kerül majd ki a “nyertes”. Ezek közül a Jets tűnik egyébként a legérdekesebbnek Aaron Rodgers megszerzése miatt, de az persze könnyen lehet, hogy nem igazán fűlik a foguk a szerepléshez.

A szabályok értelében mentesül a kiválaszthatóság alól az, ahol idén új főedzőt neveztek ki, vagy az elmúlt 10 évben szerepelt már a Hard Knocksban, vagy az utóbbi két évben rájátszásba jutott. Így pedig idén 28 csapatot is kizárhattunk , úgyhogy nincs nagy merítési lehetősége az NFL-nek.

Persze ha valaki önkéntesen vállalkozik, az átveheti a négy csapat helyét, de a franchise-ok eddig mutatott hozzáállása alapján erre vajmi kevés esély van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!