Connect with us

Hír

Robert Woods: Lehet még belőlem 1000 yardos elkapó

A 31 éves Robert Woods idén írt alá a Texanshoz, ahol a tapasztalata és az eddigi pályafutása alapján akár az elkapósor vezére is lehetne. Az elmúlt években azonban nem ment olyan jól a szekér, de a veterán támadó még hiszi, hogy van pár jó szezon a tankjában.

“Tavaly szereztem a legkevesebb yardot a pályafutásom során, de nem kaptam sok lehetőséget. Még mindig képes vagyok nagy játékokra, és minél több esélyt kapok, annál többet fogok kihozni belőlük. Egyértelműen úgy érzem, hogy lehet még belőlem 1000 yardos elkapó”

– mondta Woods (via ESPN).

A Bills korábbi második köröse tavaly csak 527 yardot és két TD-t szerzett 53 elkapásból a Titansben. Szerinte ezek a számok a karrierje “talán második legkevesebb” lehetősége miatt lettek ilyen alacsonyak, de ha ezalatt a felé szálló passzokat érti, akkor négy idénye is volt, amikor a 2022-es 82 targetnél kevesebbje volt egy szezonban és mégis több yardot gyűjtött.

Lehet még hasznos játékos, de meglepő lenne, ha ismét 1000+ yardos szezont produkálna 31 évesen, pláne egy újonc irányítóval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!