Connect with us

Hír

Travis Kelce tudja, hogy alul van fizetve, de inkább nyerni akar

Travis Kelce jelenleg éves átlagban $14,3 milliót keres, ami tight endek közt is csak a harmadik helyre elég, de könnyen érvelhetne azzal is, hogy a top elkapókhoz hasonló fizetést kellene kapnia, hiszen ennek megfelelően játszik. Ebben az esetben jelenlegi fizetésének kétszeresét is megkaphatná. A Chiefs All-Pro játékosa tudja, hogy alul van fizetve, de ő inkább nyerni akar.

“Az ügynökeim imádják hangoztatni, hogy mennyire alul vagyok fizetve. De bármikor, amikor beszélek velük, hogy több pénzt szeretnék, az a válaszuk, hogy miért nem kérdezem meg erről a Chiefst.”

– mondat Kelce a Vanity Fairnek adott interjújában.

A tight end azonban óvatos ezzel, hiszen látta, hogy mi történt Tyreek Hillel, aki rekordszerződést szeretett volna, ehelyett inkább elcserélték Miamiba.

“Amikor láttam, hogy Tyreek 30 milliót kapott, ott volt a fejemben, hogy ez kétszer-háromszor annyi, mint amennyit én keresek. Jól hangzik ez a szabad piac, de csak addig, amíg olyan helyre nem mész, ahol nem nyersz. Én imádon győzni, úgyhogy imádom az itteni helyzetem.”

Tehát a győzelmek érdekében Kelce elfogadja, hogy alul van fizetve. A sikerek és a kiváló játék pedig egyéb ajtókat is megnyit előtte, hiszen testvérével jól menő podcastjük van, a foci után pedig a tévében vagy színészként is lehetnek majd lehetőségei.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
11 months ago

Elhunyt Ryan Mallett. :(

bjeela
bjeela
11 months ago

Okos fijú.

JackEasterby
JackEasterby
11 months ago

És az ő valamint Mahomes áldozatáért cserébe a Chiefs olyan kutyaütőkre szórja el az itt megtakarított pénzt, mint Frank Clark. :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x