Connect with us

Hír

Travis Kelce tudja, hogy alul van fizetve, de inkább nyerni akar

Travis Kelce jelenleg éves átlagban $14,3 milliót keres, ami tight endek közt is csak a harmadik helyre elég, de könnyen érvelhetne azzal is, hogy a top elkapókhoz hasonló fizetést kellene kapnia, hiszen ennek megfelelően játszik. Ebben az esetben jelenlegi fizetésének kétszeresét is megkaphatná. A Chiefs All-Pro játékosa tudja, hogy alul van fizetve, de ő inkább nyerni akar.

“Az ügynökeim imádják hangoztatni, hogy mennyire alul vagyok fizetve. De bármikor, amikor beszélek velük, hogy több pénzt szeretnék, az a válaszuk, hogy miért nem kérdezem meg erről a Chiefst.”

– mondat Kelce a Vanity Fairnek adott interjújában.

A tight end azonban óvatos ezzel, hiszen látta, hogy mi történt Tyreek Hillel, aki rekordszerződést szeretett volna, ehelyett inkább elcserélték Miamiba.

“Amikor láttam, hogy Tyreek 30 milliót kapott, ott volt a fejemben, hogy ez kétszer-háromszor annyi, mint amennyit én keresek. Jól hangzik ez a szabad piac, de csak addig, amíg olyan helyre nem mész, ahol nem nyersz. Én imádon győzni, úgyhogy imádom az itteni helyzetem.”

Tehát a győzelmek érdekében Kelce elfogadja, hogy alul van fizetve. A sikerek és a kiváló játék pedig egyéb ajtókat is megnyit előtte, hiszen testvérével jól menő podcastjük van, a foci után pedig a tévében vagy színészként is lehetnek majd lehetőségei.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group