Connect with us

Hír

A Bills nem akarja kifizetni a jet-ski balesetet szenvedett Nyheim Hinest

Alapvető szabály az NFL-ben, hogy a játékosoknak vigyázniuk kell magukra, különben ugrik a pénzük. Hiába vannak teljesen garantált tartalmak az adott szerződésben, hülyeséget nem szabad csinálni, mert a csapatok nem fognak hezitálni és visszakövetelnek/visszatartanak minden ki nem érdemelt centet. Így jár most Nyheim Hines is.

A Bills futója nemrég szenvedett egy jet-ski balesetet, ami miatt ki kell hagynia a teljes 2023-as idényt. Ő vétlen volt, még csak nem is járt a jet-skije az ügynöke elmondása szerint, azonban ez a csapatot egyáltalán nem érdekli. A játékos NFI-, azaz nem futball sérülés listára került, ami azt jelenti, hogy az idei 2,56 millió dolláros fizetéséből (amiből 1 millió dollár garantált volt) semmit sem fog látni. Ugyanakkor a Bills több forrás információi szerint nem akarja kifizetni a futó 1 millió dolláros aláírási bónuszából a még hátralévő 400 ezer dollárt és 100 ezer dollárnyi workout bónuszt.

Összesen tehát 1,5 millió dollárt bukhat a futó. Ezt némileg kompenzálandó a csapat állítólag felajánlotta Hinesnak, hogy 289 ezer dollárt hajlandó neki kifizetni olyan módon, ami nem számít bele a fizetési plafonba (ez a maximum összeg, amit egy gyakorló csapatos játékos kaphat). Amennyiben nem fogadja el az alkut, akkor tovább eszkalálódhat a helyzet, akár a korábban elutalt 600 ezer dollárnyi aláírási bónuszt is megpróbálhatja visszakövetelni a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!