Connect with us

Hír

BREAKING: DeAndre Hopkins a Titansé!

A legjobb elérhető szabadügynök megtalálta új állomáshelyét: a sztárelkapó DeAndre Hopkins a Tennessee Titans csapatába igazol! A szerződés két évre $26 millióról szól, és ösztönzőkkel $32 millióra rúghat – számolt be először Doug Kyed, majd minden releváns forrás.

A Patriots és a Titans volt elsősorban versenyben Hopkinsért, de úgy tűnik a Tennessee ajánlott többet az elkapónak pénzügyileg.

A Titansnek rendkívül fizikális skill sora lesz Derrick Henryvel, Hopkinsszal, a tavalyi első körös Treylon Burksszel és a tight end Chig Okonkwóval. A Tennessee elkapósora talán a liga legrosszabbja volt a ligában az igazolást megelőzően, de Hopkins érkezésével Kyle Phillips vagy Nick Westbrook-Ikhine így kikerül a kezdőből.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gergerger
gergerger
11 months ago

Ezt Belickickék miért baszták el? Ha pár éved van hátra akkor nem érte volna meg neki hogy egy picivel többet adjon érte mint amit 2 éve középszerű játékosokért adott?

Köki Laci
Köki Laci
Reply to  gergerger
10 months ago

Mert sóher balfasz. Biztos volt, hogy nem a Patset választja, azért neki van esze. Nem hinném hogy Hopkins a Pats-nél meglévő (BB miatt) katonai tábor stílust preferálná. BB még azt hiszi, hogy azért írnának ide alá olcsóbban játékosok, hogy TB-vel játszanak és SB-t nyerjenek. Kicsit el van tévelyedve, normális sztár játékos még ha ugyanannyit kapna mint máshol akkor sem fogja a Patriots-ot választani, és ebben BB is ludas sajnos.

Staten Island
Staten Island
10 months ago

Nagyon sajnálom, hogy itt kötött ki, remélem top 10-es számokat fog hozni, hogy bemutasson minden contendernek.

A Titans pedig ezzel hivatalosan is eltolta a rebuildet egy évvel és idén még a PO-ért mennek. Nagy felsülés lehet belőle.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x