Connect with us

Hír

BREAKING: DeAndre Hopkins a Titansé!

A legjobb elérhető szabadügynök megtalálta új állomáshelyét: a sztárelkapó DeAndre Hopkins a Tennessee Titans csapatába igazol! A szerződés két évre $26 millióról szól, és ösztönzőkkel $32 millióra rúghat – számolt be először Doug Kyed, majd minden releváns forrás.

A Patriots és a Titans volt elsősorban versenyben Hopkinsért, de úgy tűnik a Tennessee ajánlott többet az elkapónak pénzügyileg.

A Titansnek rendkívül fizikális skill sora lesz Derrick Henryvel, Hopkinsszal, a tavalyi első körös Treylon Burksszel és a tight end Chig Okonkwóval. A Tennessee elkapósora talán a liga legrosszabbja volt a ligában az igazolást megelőzően, de Hopkins érkezésével Kyle Phillips vagy Nick Westbrook-Ikhine így kikerül a kezdőből.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gergerger
gergerger
2023-07-16 18:29

Ezt Belickickék miért baszták el? Ha pár éved van hátra akkor nem érte volna meg neki hogy egy picivel többet adjon érte mint amit 2 éve középszerű játékosokért adott?

Köki Laci
Köki Laci
Reply to  gergerger
2023-07-17 05:33

Mert sóher balfasz. Biztos volt, hogy nem a Patset választja, azért neki van esze. Nem hinném hogy Hopkins a Pats-nél meglévő (BB miatt) katonai tábor stílust preferálná. BB még azt hiszi, hogy azért írnának ide alá olcsóbban játékosok, hogy TB-vel játszanak és SB-t nyerjenek. Kicsit el van tévelyedve, normális sztár játékos még ha ugyanannyit kapna mint máshol akkor sem fogja a Patriots-ot választani, és ebben BB is ludas sajnos.

Staten Island
Staten Island
2023-07-17 06:39

Nagyon sajnálom, hogy itt kötött ki, remélem top 10-es számokat fog hozni, hogy bemutasson minden contendernek.

A Titans pedig ezzel hivatalosan is eltolta a rebuildet egy évvel és idén még a PO-ért mennek. Nagy felsülés lehet belőle.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x