Connect with us

Hír

BREAKING: Megegyezett Barkley és a Giants!

Ugyan a hosszú távú megállapodásra vonatkozó határidő múlt hétfőn lejárt, végül csak kialkudott valamit Saqoun Barkley és a New York Giants. Ian Rapoport számolt be arról, hogy egy kicsit megemelték a futó maximális fizetését, így Barkley $11 milliót vihet haza ösztönzőkkel együtt az idei évben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a running back csatlakozik a Giants edzőtáborához.

Nem valami nagy emelés ez Barkley-nak, hiszen $10,091 milliót keresett volna a franchise taggel teljesen garantáltan, szóval maximum 909 ezer dollárral kereshet ennél többet, és még ez is ösztönzőkhöz van kötve (amik egyelőre nem ismertek). Annyit azért elért, hogy $2 milliót már most megkap aláírási bónuszként ahelyett, hogy minden fordulóban megkapta volna az összeg 1/17-ét meccspénzként.

Az biztos, hogy ez nem ideális megoldás Barkley-nak, a Giants viszont elérte a célját, hogy egyik legjobb játékosa ott legyen az edzőtáborban.

UPDATE: Adam Schefter szállítja az ösztönzők részleteit: a 909 ezer dollárt 1300 futott yard, 11 TD és 65 elkapás után szerezheti meg Barkley. Mindegyik után külön-külön is megszerezheti az összeg harmadát.

UPDATE2: Barkley csak akkor kapja meg az ösztönzős részt, ha a Giants rájátszásba jut.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!