Connect with us

Hír

Chris Jones folytatja a holdoutot

A Chiefsnél már korábban is bizonytalanok voltak azzal kapcsolatban, hogy a sztárvédő Chris Jones ott lesz a csapat edzőtáborában egy új szerződés nélkül. Most a bizonytalanság helyére bizonyosság került, Adam Schefter információi szerint ugyanis a DT a kötelező minitábor után az edzőtábort is kihagyja.

Idén többek között Javon Hargrave, Daron Payne, Dexter Lawrence, Quinnen Williams és Jeffery Simmons is 20+ milliós éves fizetést harcolt ki magának, Jones viszont mindegyiküknél jobb. Sőt Aaron Donaldot leszámítva talán a legjobb belső védőfalember a ligában: tavaly 15,5 sacket jegyzett és elsőcsapatos All-Prónak választották, illetve a rájátszásban is alaposan kivette a részét a bajnoki menetelésből.

A védő szerződése jövőre lejár, vagyis bőven aktuális a hosszabbításról tárgyalni. Idén egyébként 21,25 millió dollárt vihet haza az eredeti kontraktusával, tehát annyira azért nem keres rosszul, csakhogy ebből egy cent sem garantált, így két oka is van arra, miért ne kockáztasson a holtszezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!