Connect with us

Hír

Colin Kaepernick még mindig nem tett le arról, hogy visszatérjen az NFL-be

Colin Kaepernick hat éve nem lépett pályára az NFL-ben, sőt még esélyt se nagyon adtak neki a csapatok ez idő alatt, mindössze a Raiders hívta el egyszer egy próbajátékra. A 49ers korábbi irányítója ugyanakkor nem adja fel, még lassan 36 évesen is bízik abban, hogy visszatérhet a profik közé.

“Továbbra is harcolni fogok a lehetőségért. Tudom, hogy képes vagyok még magas szinten játszani”

– mondta Kaepernick (via SI.com).

A támadó 2011-ben a 49ers második köröse volt és a 2016-os idény végéig tartó eddigi karrierjét a csapatnál töltötte. 2012-ben került először a kezdőbe Alex Smith sérülése után és 5-2-es mérleget ért el, majd a rájátszásban egészen a Super Bowlig menetelt a csapattal. Az ezt követő évben már ő volt a 49ers vezére: 12-4-es mérleggel jutott be vele a gárda a rájátszásba, de a döntő ezúttal nem jött össze.

Ezt követően visszaesett némileg a játéka, majd Trent Baalke kitúrta Jim Harbaugh-t és összeomlott a franchise. Az sem segített rajta, hogy a feketék elleni intézményesült erőszak ellen úgy tiltakozott, hogy a meccseken térdelt a himnusz alatt, amivel többek között az akkori elnök Donald Trump haragját is kiváltotta. A körülötte kialakult médiacirkusz miatt a 2016-os idény vége óta nincs csapata annak ellenére, hogy nála sokkal rosszabb irányítók is a ligában voltak minimum csereként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group